Veelzijdig, authentiek en compleet!

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.

Toegangspoort

Bij Klassieke hekwerken heeft u verschillende opties als het gaat om toegangspoorten. Eén van onze oplossingen die wij bieden zijn prefab poorten. Wij zijn één van de weinige partijen die ervaring hebben met dit product. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment inrijpoorten. Beide oplossingen zijn uitermate geschikt voor het echte maatwerk.

Prefab poorten

Het grote voordeel van prefab poorten is de snelle plaatsing. Een prefab poort wordt namelijk binnen één dag geplaatst. Bij plaatsing wordt de poort als één geheel geplaatst, compleet met betonnen fundering en automatisering. Hierdoor kunnen de palen van een prefab poort ten opzichte van elkaar nooit scheef komen te staan. 

Daarnaast wordt alles op maat gemaakt, dus alles is mogelijk met prefab poorten. Benieuwd naar de kosten van een prefab poort op maat? Doe dan een offerte aanvraag. Of bekijk de prefab poorten die Klassieke Hekwerken eerder realiseerde.

Prefab poort

Inrijpoorten

Onze inrijpoorten, ook wel autopoorten genoemd, zijn volledig op maat mogelijk. Vanuit ons assortiment kiest u het gewenste model en vervolgens geeft u de specificaties op. De poorten worden in onze ambachtelijke smederij gemaakt om vervolgens bij u op locatie geplaatst te worden. U kunt er ook voor kiezen om de poort zelf te plaatsen. Hiermee bespaart u de plaatsingskosten. 

Voor onze autopoorten kunt u een prijsindicatie invullen, u ontvangt binnen 5 minuten de indicatie in uw inbox. Vraag uw prijsindactie op!

Kwaliteit

Een poort van Klassieke Hekwerken.nl staat voor een combinatie van veiligheid, kwaliteit en uitstraling. Wij stellen hoge eisen aan onze poorten, deze worden dan ook vervaardigd in een ambachtelijke smederij. Al onze hekwerken worden volbad verzinkt volgens ISO 1461 en vervolgens 2-laags gepoedercoat in een door u gewenste kleur. Voor ieder project geldt, kwaliteit op maat. 

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier onze projecten of lees hier onze beoordelingen

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.