Veelzijdig, authentiek en compleet!

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.

Hekwerk Delft

Op zoek naar sierhekwerk, poorten of een prefab poort? Dan bent  u bij Klassiekehekwerken.nl aan het juiste adres. Wij zijn regelmatig actief in Delft en omgeving met het plaatsen van onze hekwerken. Onze hekwerken staan garant voor kwaliteit, veiligheid en uitstraling. 

Maatwerk sierhekwerk

Voor het plaatsen van een sierhekwerk heeft u bij Klassieke hekwerken een uitgebreide keuze. Wij leveren waar u naar op zoek bent en dit tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit alles wordt gerealiseerd in een ambachtelijke smederij waar wij hoge eisen stellen aan de hekwerken. U kunt tevens uw eigen ontwerpidee aanleveren.

Ga voor snelle plaatsing met prefab poorten

Het plaatsen van een sierhekwerk kan een intensieve klus zijn. Met onze prefab poorten wordt dat voorkomen, deze zijn in één dag geplaatst en aangesloten. Dezelfde dag is uw terrein alweer toegankelijk, waardoor de overlast zich tot een minimum beperkt. Met onze prefab poorten leveren wij maatwerk hekwerken op een betonnen fundatie met automatisering en gemetselde kolommen. 


Plaatsing van een Prefab poort

Van productie tot plaatsing

U heeft bij ons een uitgebreide keuze uit sierhekwerken om uit te kiezen, maar het is ook mogelijk om zelf een ontwerpidee aan te dragen. Alles is mogelijk! Zo kunt er voor kiezen om het hekwerk zelf te monteren en plaatsen. Of u laat het aan ons over van vervaardiging tot aan de plaatsing. 

Ervaar het zelf

Interesse in hekwerk? Bekijk dan ons aanbod en maak uw keuze. Via onze website kunt u met het grootste gemak prijs- en offerteaanvragen doen. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees gerust onze klantbeoordelingen en bekijk onze gerealiseerde projecten. Als er nog vragen zijn dan kan u altijd contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.