Veelzijdig, authentiek en compleet!

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.

Hekwerk Leimuiden

Hekwerk in Leimuiden laten plaatsen? Klassieke hekwerken is u graag tot uw dienst. Wij bieden een uitgebreid assortiment van sierhekwerken, poorten en prefab poorten. Naast ons aanbod is het ook mogelijk om uw eigen ontwerpidee bij ons aan te leveren. 

Sierhekwerk volledig op maat

Al onze sierhekwerken worden vervaardigd in een ambachtelijke smederij. Hiermee zijn de sierhekwerken van Klassieke hekwerken van hoogstaande kwaliteit. In ons assortiment vindt u een grote diversiteit van hekwerken. Maatwerk is hierbij geen enkel probleem.  

Looppoorten

Aansluitend op ons aanbod sierhekwerken bieden wij bijpassende looppoorten. Deze smeedijzeren poorten geven uw tuin een unieke uitstraling. De looppoorten kunnen wij maken en leveren in elke gewenste hoogte en breedte. De hekwerken worden volbad verzinkt en gepoedercoat met twee lagen in de door u gewenste kleur.

Inrijpoorten

Ook voor een inrijpoort bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunnen wij volledig op maat leveren en in de gewenste kleur. De inrijpoort kunnen wij geautomatiseerd opleveren. U heeft hierbij de keuze uit bovengronds of ondergrondse automatisering. 

Poort laten plaatsen in één dag?

Kies dan voor een prefab poort van Klassieke hekwerken. Deze worden op maat gemaakt op een betonnen fundering waarin de automatisering direct wordt meegenomen. De gemetselde kolommen van een prefab poort kunnen nooit scheef gaan staan ten opzichte van elkaar. De plaatsing en aansluiting vindt plaats binnen één dag! Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Bekijk onze geplaatste prefab poorten.

Doe uw aanvraag

Via onze website kunt u snel eenvoudig een prijsindicatie of offerte aanvraag doen met al uw wensen. Onze hekwerken zijn in alle mogelijke hoogtes en breedtes te leveren. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerpschets aan te leveren. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze voltooide projecten. Zelf een hekwerk in Leimuiden laten plaatsen? Doe uw aanvraag!

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.