Veelzijdig, authentiek en compleet!

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.

Hekwerk 's-Gravenzande

Hekwerk in 's-Gravenzande laten plaatsen? Klassieke hekwerken is dé specialist voor maatwerk sierhekwerk en poorten in de buurt. Wij stellen hoge eisen aan al onze hekwerken. Alle hekwerken worden volbad verzinkt en met twee lagen gepoedercoat. De kleur bepaalt u uiteraard zelf. Vanuit onze ambachtelijke smederij leveren wij kwalitatief maatwerk.

Van ontwerp tot plaatsing

Klassieke hekwerken denkt graag met u mee van het ontwerp tot en met de plaatsing van het sierhekwerk. Vanuit ons assortiment kiest u makkelijk het gewenste hekwerk uit, deze zijn in alle breedtes en hoogtes leverbaar. Heeft u een speciale wens voor het ontwerp? Geen enkel probleem, wij kunnen uw gedroomde ontwerp realiseren. 

Sierhekwerk laten plaatsen of zelf plaatsen

Bij Klassieke Hekwerken krijgt u de keuze om het zelf te plaatsen of het te laten plaatsen. Als u ervoor kiest om het zelf te plaatsen wordt het hekwerk kant en klaar bij u afgeleverd. Laat u uw hekwerk liever door ons plaatsen? Geen enkel probleem. Onze vakmannen komen graag uw hekwerk plaatsen.

Bepaal zelf de afwerking

Bij Klassieke hekwerken kiest u zelf hoe uw het hekwerk wilt afwerken. U kunt bijvoorbeeld voor een dennenappel- of bolafwerking kiezen voor op de palen. Voor de kleur van uw poort heeft u een ruime keuze uit RAL kleuren. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk, bekijk hier de mogelijkheden

Uitgebreid assortiment

Het assortiment van Klassieke hekwerken is uitgebreid. Ons assortiment kunt u naar eigen inzicht op maat laten maken. U bepaalt de hoogte en de breedte en wij zorgen voor de juiste assemblage. Ons aanbod bestaat uit sierhekwerken, inrijpoorten (ook geautomatiseerde) en looppoorten

Meer informatie?

Via onze website vraagt u eenvoudig een prijsindicatie op maat aan. U ontvangt binnen 5 minuten de prijsindicatie in uw mailbox! Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via de website of bel naar 078-6454647.

Waarom wij?

  • Speciaal voor u op maat gemaakt;
  • Vrije keuze in vorm, elementen en kleur;
  • Gemaakt van de beste materialen;
  • Lees de beoordelingen en laat u overtuigen.